Translate

zondag 8 april 2012

A capella concert is pure genezing




Wilt U iets vertellen over dit concert?
 
Kort samengevat: dit concert was vanuit geestelijk perspectief een waardevolle genezing van vele mensen en oorzaak van een hernieuwd contact met hun ziel. En met genezing wordt niet zozeer het verdwijnen van een ziekte bedoeld, maar meer een algehele geestelijke en lichamelijke genezing zoals een goede vakantie genezend kan werken. Men voelt zich beter, men kan er weer tegen aan, men is fitter en positiever ingesteld.

Wishful Singing lijkt een eenvoudig koortje van vijf zangeressen, dat a capella een aantal liederen laat horen. Wat er echter eigenlijk gebeurt in de zaal, terwijl men aan het zingen is, is het volgende:

  • Zij worden vergezeld door een aantal geestelijke krachten, wezens, engelen om de geestelijke kant van hun optreden te ondersteunen.
  • De mensen die luisteren worden voor het grootste deel van hun wezen energetisch gereinigd. Qua resultaat lijkt dit op de invloed van een effectief genezer of een (religieuze) gebedsbijeenkomst. Hierdoor maken alle aanwezigen, de een meer dan de ander, beter contact met hun ziel en zij zullen hier nog weken lang profijt van hebben. 

Deze vijf zangeressen zijn eigenlijk onbedoeld een beetje priester-genezer. En eigenlijk hebben de bezoekers een bescheiden bedrag betaald voor een fysieke en geestelijke opknapbeurt. De verzekeraar zou het er voor over hebben.
Overigens kan elk concert of sportmanifestatie deze werking hebben, met meer of minder lading en kracht, maar we beperken ons nu tot de energetische werking van dit concert van Wishful Singing.

De werking is vrij groot, omdat de zangeressen door hun a capella methode gezamenlijk diepgaander en intensiever moeten "opereren". En omdat de invloed van muziek, speciaal van gezang, speciaal van hoge tonen, diepgaander werkt dan al het andere.

Ik zal dit nu toelichten:

  • Het aantal geestelijk wezens in de zaal was groter dan het aantal bezoekers. Ik heb het ook over andere geestelijke wezens dan de beschermengelen en zielen. Muzikaal gezien waren aanwezig, en Ik noem slechts een selectie: de geesten van zuiverheid, van harmonie, van concentratie, van eenheid, van eensgezindheid, van enthousiasme en van professionaliteit. Religieus gezien waren aanwezig, en Ik noem slechts een selectie: de geesten van bezieling, van overgave, van zielencontact, van verstilling, van openheid en van vertrouwen. Medisch gezien waren aanwezig, en ik noem slechts een selectie: de geesten van ontspanning, energie, gezondheid, genezing, kracht, herstel en van perfectie.
  • Inde eerst fase van herstel raakten de aanwezigen ontspannen, open en rustig. In de tweede fase stroomden alle blokkades, spanningen en frustraties, zorgen en geestelijke blokkades weg, naar beneden, de aarde in. In de derde fase konden geestelijke energieën zoals kracht, vertrouwen, gerustheid, perspectief en blijdschap van boven instromen en de opengevallen energetische ruimte vullen. Tenslotte in de vierde fase raakten de aanwezigen verinnerlijkt en kon het innerlijk geestelijk lichaam/de ziel/de inwonende Godsvonk hernieuwd contact maken met de aardse persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid bestaat uit een fysiek, emotioneel en mentaal gedeelte.
Men is algeheel opgeknapt.

In de toekomst zullen bij voorbeeld kankerpatiënten met een aantal weken“blootstelling” aan dit soort gezang, gedurende drie keer per dag, in ontspannen en naar lelies geurende ruimten evenzeer genezen als met drie chemo-of bestralingskuren. Maar dat is “toekomstmuziek”.
In het hier en nu en voor de nabije toekomst liggen deze mogelijkheden van concerten, koren, sportbijeenkomsten daar. In een andere blog zal de bijzondere werking van een sportmanifestatie worden toegelicht.
Speciaal dit concert werkte ook bijzonder, omdat de kwaliteit hoog was, de intentie van de groep zuiver en het teamwork warm en betrokken.

De dames zij gezegend in hun werk.

Wees jullie allen gezegend

Zie ook www.wishfulsinging.nl 

Nr. 60